Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: magdalenka
vložené: 30. 04. 2010 09:12:18

Toto sa u nás varieva tiež, ale na sladko. Posypané práškovým cukrom a k tomu kompót. Keď som spomínala rezancové dni, na toto som zabudla... + Svetluška, odpoviem za Ibolyku, snáď sa nebude hnevať...krupica sa pomaly praží na troške oleja (na platni - rozptyľovač plynu)do svetlohneda, potom sa zaleje horúcou vodou. Nie je to kaša - napuchnuté zrnká krupice sa oddeľujú a obalia potom uvarené rezance. Trochu to chce cvik pri odhadnutí množstva vody. Všetkým pekný deň!



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz